AtelierAndre.nl

In progress.

Wat is er in de maak....

Op deze pagina is te zien waar ik op dit moment mee bezig ben, zowel in Zwolle bij Zinkwit als in het zolder- of zomeratelier.
De bedoeling is dat er na elke sessie een foto gemaakt wordt, die vervolgens hier geplaatst wordt. Je kunt dus als het ware stap voor stap volgen hoe het schilderij vordert. En ook hoe snel (of langzaam) dat gaat. Als het schilderij klaar is verhuist het naar een van de andere pagina's

In het atelier op zolder:

'39


In het kader van een nieuwe schilderwedstrijd van Ateliermagazine met als thema "op avontuur" begonnen aan een schilderij met als titel '39, geinspireerd door een nummer van Queen (Album: A night at the opera) Eigenlijk hoort ie ook een beetje bij "Bij Zinkwit" want ik ben er aan begonnen tijdens een marathon workshop . , georganiseerd bij dit instituut en gegeven door Meike Beekhuis.
'39-1 '39-2 '39-3 '39-4 '39-5 '39-6 '39-7 '39-8 '39-9 '39-10 '39-11 '39-12

Bij Zinkwit

nieuw seizoen

Bij zinkwit volg ik voorlopig lessen volgen bij het Model atelier. Dat is vooral veel leren, en oefenen, oefenen en nog eens oefenen op portret- en figuurstudies. Dat levert dus niet direct volledig uitgewerkte kunstwerken (aka best wel leuke dingen)op, niet insta-waardig en eigenlijk ook niet voor deze website. Om toch een beetje een indruk te geven van waar wij daar mee bezig zijn heb ik een soort collage gemaakt met wat productie van die avonden. Kun je hier!!

voorbeelden opdrachten cursus Ik ben ook nog steed bezig met een online cursus bij zinkwit; de basiscursus illustratie..

Beetje blijven hangen bij les zeven, dat komt doordat er zoveel andere leuke dingen zijn ook, bijvoorbeeld mensen tekenen (zie hierboven)Om even een indruk te geven van die cursus hier een voorbeeld van mijn eerste maaksels. De bijbehorende opdrachten geef ik natuurlijk niet weg; daarvoor moet je gewoon de cursus gaan volgen :-)
Deze vind ik ook best leuk, al zeg ik het zelf.
voorbeelden opdrachten cursus


Deze website is door allerlei omstandigheden al een hele tijd niet meer bijgewerkt. Binnenkort gaat daar verandering in komen !!!!!!. Houd hem in de gaten. Ik communiceer dat dan ook via Facebook, maar let op: daar is een andere atelierandre actief. Daarom heet ik daar gewoon: André van Berkum.

<<-------------------------- If you like what you see, like what you see :) --------------------------

© AtelierAndre links