AtelierAndre.nl

Exposities

Op deze pagina staan alle exposities tot nu toe weergegeven. Het begrip expositie wordt hierbij erg ruim genomen: een kunstmarkt is een ééndagsexpositie en ook als één van mijn schilderijen in een tijdschrift staat wordt het a.h.w. geëxposeerd.
Ook hier staan de zaken in omgekeerd chronologische volgorde; de meest recente expositie bovenaan.9 december 2019 t/m 24 januari 2020: De meerpaal Dronten

Het Grand Café van de Meerpaal had een wedsstrijd uitgeschreven, (zie aldaar) en de inzendingen worden gedurende genoemde periode geëxposeerd in de Meerpaal.

expomeerpaal expomeerpaal

november 2017 t/m januari 2019: dokter Bosman Lelystad.

Omwille van de privacy was deze expositie alleen toegankelijk voor de clienten. Hierbij wat foto's om een impressie te kunnen geven hoe het er bij hing. De expositie is inmiddels beëindigd.

expoggz expoggz
expoggz expoggz expoggz

Atelier magazine 193: 10e plaats bij een schilderwedstrijd

Ik had meegedaan aan een schilderwedstrijd vam Atelier Magazine met als thema: schilder een droom. Het jury commentaar komt deze keer aardig overéén met wat ik in mijn hoofd had toen ik 'm maakte.Om hem groter te zien klik hier

prijswinnaarDecember 2017: kerstkaart Ichthus College Dronten

De school waar ik werk, het Ichthus College Dronten heeft dit jaar mijn schilderij "Kerstspectief" uitgekozen om te gebruiken als kerstkaart.

kerstkaart10 augustus 2017 kunstmarkt in de brede Woldstraat in Meppel

Poster kunstmarkt 2017

Meppel

Paas expositie in de pijler

Rond pasen 2017 was er een expositie van een aantal kunstenaars uit de Pijler in de stilteruimte van het gebouw van de pijler.nl .

Hierbij een kleine impressie.
pijlerwandlinks pijlerwandrechts

Voor deze gelegenheid had ik "Avondmaal" en "Het is volbracht" aangeleverd (klik op de afbeelding voor een grotere weergave met toelichting)
avondmaal het is volbracht

Atelier magazine 185 : 2e prijs bij een schilderwedstrijd

Ik had meegedaan aan een schilderwedstrijd vam Atelier Magazine met als thema: schilder je vakantie. De interpretatie van de jury staat ernaast, als je wilt weten wat ik er zelf bij dacht: klik hier

prijswinnaar

5 augustus 2016 - Kunstmarkt bij de Blauwe Bogen dagen in Dalfsen

Dalfsen

4 augustus 2016 - Kunstmarkt in de Woldstraat in Meppel

Poster kunstmarkt

Meppel

1 oktober t/m 31 december 2015 - groeps expositie met Schilderskring Swifterbant in de Talma hof in Emmeloord

Talmahof
Hieronder mijn bijdragen aan het geheel. Klik op de afbeeldingen om ze beter te bekijjken.
loc 3737 het einde straatmuzikant voorjaar in zwolle peperbus witte huisje bij de sassenpoort


Deze website is door allerlei omstandigheden al een hele tijd niet meer bijgewerkt. Binnenkort gaat daar verandering in komen !!!!!!. Houd hem in de gaten. Ik communiceer dat dan ook via Facebook, maar let op: daar is een andere atelierandre actief. Daarom heet ik daar gewoon: André van Berkum.

<<-------------------------- If you like what you see, like what you see :) --------------------------

© AtelierAndre links